Ај не заебавај

Моден „додаток“ за опасни фраери: Овие панталони се носат без гаќи

Во ’70-те години од минатиот век луѓето фантазираа и реално замислуваа дека 2017 година ќе им донесе технолошко-иновативни чуда како летечки автомобили и слично. Еве што им донесе 2017, барем на моден план.

Advertisements
To Top