Авто мото

Мерцедес со 300.000 Сваровски кристали – комбинација од милионски луксуз и кич

Декорацијата со 300.000 Сваровски кристали овој Mercedes Benz SL 600 го прави еден од најскапите од неговиот вид на светот со цена од 4,8 милиони долари.

Личноста која може да си дозволи ваков автомобил ќе ужива во необично, блескаво возење, а Вашиот комофорт да биде целосен внатрешноста се состои од крзнени седишта.

Додека бил на изложба овој автомобил, оние посетители кои сакале само да го допрат автомобилот требало да платат 1.000 долари. Самите фотографии се генијални во вистинска мисла на зборот и не е никаква манипулација за промена на изгледот на автомобилот.

Автомобилот беше дел од изложбата за луксузни додатоци на автомобили од страна на компанијата за луксузни детали „Гарсон“ која е позната по многубројните светкави автомобили.

Најпопуларно

To Top