Вебкафе

Медицинска сестра од Германија: Погледнете како изгледа еден итен случај (фото)

Една медицинска сестра од брза помош во Германија, објави фотографија на социјалната мрежа Фејсбук, а со тоа сака да им покаже на пациентите како изгледа еден вистински хитен случај.

Медицинската сестра Кеј Милер, исфрустрирана од пациентите кои без причина доѓаат во хитната служба, неодамна објави фотографија од болничката соба за хитен прием на пациентите. Фотогрaфијата ја прикажува собата после операција, прекриена со медицинска опрема и крв.

На фотографијата напишала: „Повторно имав пациент кој праша зошто чека веќе два часа, а јас сакам да му покажаам со оваа фотографија“. Пациентот кажал дека пати од некој облик на настинка, а Милер верува дека оваа фотографија ќе му даде до знаење за тоа дека неговиот „хитен случај“ може да причека.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top