Видео

Машината на дело: Со „Сто кец“ нема играчка, дури и на снег


Зимска реклама за моделот 101 од асортиманот на Застава снимена на почетокот од 1970-те години.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top