Мајтап

Мајтап: Три фази на животот

Тинејџер – имаш време и енергија, но немаш пари.

Работник – имаш енрегија и пари, но немаш време.

Пензионер – имаш пари и енергија, но немаш време.

Наравоучение: Радувај му се на животот и на тоа што го имаш СЕГА, затоа што никогаш нема да имаш сè одеднаш.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top