Мајтап

Мајтап: Стари македонски мудрости


Стари македонски поговорки.
1. Не се тепај со посилен.
2. Не си го мери со магаре.
3. Не се суди со побогат.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top