Мајтап

Мајтап: Сексот, жените и годините

Што мислат жените за време на секс:
На 18 години: леле да не дознае мама само.
На 28 години: леле да не останам трудна.
На 38 години: леле маж ми да не дознае.
На 48 години: леле види го таванот каков е. Па ќе треба да кречиме оваа година.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top