Мајтап

Мајтап: Омилена димензија

3 см. – Се шегуваш ли со мене?
6 см. – Никогаш не сум била толку незадоволена.
10 см. – Ова е детска големина!
15 см. – Има и поголеми.
20 см. – Многу подобро.
25 см. – Совршена.
30 см. – Ова е малку премногу, не мислиш така?
35 см. – Почнува доста да боли.
40 см. – Се внатре ми е наполнето…

А кој е вашиот омилен дијаметар на пица?

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top