Ај не заебавај

Луди фотки: Антиуметничката страна на уметничкото лизгање

Уметничкото лизгање е преполно со сцени и глетки кои не се баш уметнички и естетски како потезите со кои импресионираат уметничките лизгачи. Секако, станува збор за фаците на лизгачите кои ги прават во моментите кога изведуваат некој сериозен и комплексен потег.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top