Вебкафе

Lisca малку претераа со рекламните „пораки“

Имаме разбирање и поддржуваме храбри и иновативни, а тоа подразбира и револуционерни, па некогаш и благо контроверзни реклами.

Ама во прогресивна смисла. Сепак, оваа од Lisca не е баш од оние со вкусна комбинација на текстуална и визуелна порака.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top