Авто мото

Леташе меѓу пречките: „Појачано“ Фиќо го запали асфалтот


Доказ дека форматот и димензиите на автомобилот не се предуслов и пречка за иновативните автомеханичари од него да направат моќна и бескомпромисна машина која ќе го гори асфалтот под своите гуми.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top