Вебкафе

Легендата за Камбо – момчето кое две години живееше сам во шума

Додека неговите родители работеле по четири работи за да преживеат, Камбо времето го поминувал учејќи како да преживее во суровите шуми на Алабама.

Нешто подоцна, додека неговите родители поминувале низ брутален развод, Камбо, очекувано, побегнал од дома, во шумата, каде сакал да биде сам. Без луѓе, без превоз, без одговорност – само гол опстанок како предизвик.

Планирал да почека да стане полнолетен за да може и законски да се осамостои и да се одвои од родителите. На крајот, поминал две години живеејќ сам во дивината. Во филмот од познатиот режисер Хармони Корин, погледнете ја неверојатната вистинита приказна за Камбо.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top