Музика

Ламњов „дава милион долари“ ако ја фатите вокално неговата верзија на Jingle Bells

На шега нуди таков предизвик под видеото кое го објави снимен на едно музичко предавање на академија во Шведска.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top