Спорт

Кој што ќе ја победи мечката е наследникот на Кабиб Нурмагомедов (видео)

Таткото на ММА ѕвездата Кабиб Нурмагомедов му бара наследник помеѓу момчињата во Дагестан.

Абдулманап Нурмагомедов не се откажа од својотс стил и ги пушти момчињата да се борат со вистинска мечка, исто како што направи пред неколку години со синот.

Самиот Нурмагомедов се пофали и објави видео на социјалните мрежи.

Търси се наследник на ММА звездата в Дагестан

Бащата на Хабиб Нурмагомедов пусна и други на мечкитеhttps://www.sportal.bg/news.php?news=771163

Gepostet von Sportal.bg am Freitag, 15. Februar 2019

Најпопуларно

To Top