Блиц

КОЈ Е ВАШИОТ ОДГОВОР?

Да, од прва сите велат дека задачата е лесна, но на крајот повеќето даваат погрешен одговор. Вашиот одговор пишете го во коментар.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top