Видео

Кога сакаш да ја зезнеш мама, ама таа е пофраерка од тебе (видео)

Типот сакаше да ја намести мајка си со веќе старата и истрошена финта (за тие кои ја знаат, секако) со паричка која наводно со магија ќе ја пикне во заворено шише полно со вода. Но, мама е итра жена, не паѓа така лесно на местенката, туку…

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top