Видео

Кога ќе сфатиме дека треба ВАКА, тогаш ЌЕ НЀ БИДЕ како народ

Засега уште сме до првиот дел од видеото. Ни фали тоа второто. Кога ќе достигнеме таков степен на освестување, може да не биде како народ и држава.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top