Галерии

Кога архитектите наместо да ги пресечат испречените дрва, ги вклопуваат во дизајнот

Овие семејни куќи и други видови на градби се одличен пример како, наместо да ја уништувате природата, можете одлично да ја вклопите во екстериерот или ентериерниот дизајн.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top