Вебкафе

Киднапирања на мали деца кои ќе ве ужаснат (видео)

Да, и вакви луѓе постојат на Земјава и тоа не во баш мал број. Грабнувањето на малолетните дечиња е честа појава со која се соочуваат особено некои азиски земји. Оваа видео компилација прикажува како на најбезобразен, најперфиден и најбрутален начин се киднапираат малите дечиња.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top