Advertisements
Ај не заебавај

Кичевка им погоди точен резултат: Барса најубаво ѝ го честиташе Осми Март

Фраери и „експерти за обложувалници“, џабе ви е и трудот, и маката и сите „фатени“ и многу повеќе потрошени пари по обложувалниците. Вака се „затвора“ кладилница. Во женски стил, на кичевски начин.

Извор: Офф.нет.мк

Advertisements
To Top