Галерии

Кејптаун домаќин на Bodyspectra – фестивал за уметноста на сликање врз тело

Иако е ноември и нам ни студи,  на настанот со име Bodyspectra, кој се одржува во Јужна Африка, моделите не чувствуваат студ и срам. „Облечени“ само во некои декоративни накити и боја, учесниците на овој фестивал ја промовираат „бодипејнтинг“ уметноста која ја создаваат локалните уметници.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top