Видео

Камионот со полна брзина удри во бетонски споменик – возачот немаше шанси да преживее

Снимката која е споделена на интернет ги прикажува моментите кога камионот со полна брзина прелета преку главниот пат, удирајќи се право во големиот бетонски споменик од другата страна. Возачот на камионот загина на лице место.

Страшната сообраќајна несреќа се случи на влезот во градот Новокузнецк, југозападен Сибир, во вторникот наутро. Возачот изгуби контрола над камионот и се удри во споменикот. Полицијата изјави дека несреќниот возач е прогласен мртов на лице место од несреќата.

Најпопуларно

To Top