Вебкафе

Камионџија за в затвор: Поршето милиметри го делеа од фатален удар (видео)

Само вистинско чудо и огромна среќа го спаси од чиста смрт човекот кој го управуваше Поршето од видеото подолу, кој од скончанието го делеа буквално милиметри.

На видеото се гледа колона автомобили и Порше на крајот од колоната. Наеднаш од никаде на помошната лева лента на автопатот со полна брзина помина камион.

Возачот на Поршето во последна секунда успеа да направи мал маневар со кој избегна опасен удар од забрзаниот камион.

Advertisements
To Top