Вебкафе

Камерата го фати како го обљубува моторот: „Да, има тој девојка, се вика Су Зуки“!

Маж во салон за мотоцикли го јавна моторот со спуштени пантолони. Скока на моторот што појде до средината на просторијата. Во еден момент нагло зстанува и ги дига пантолоните, мислејќи дека некој е во соседната просторија.

Снимката во Кина стана хит и секако заработи многу коментари, а некои од нив беа: „Да, има девојка, се вика Су Зуки“, „Моторот тоа го бараше“ и слично.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top