Видео

Каков баксуз од крадец: Налета на старец кој го „реши“ (видео)

Најверојатно мислеше дека тоа е лесен плен, и лесни пари. Крадецот очигледно беше добро спремен, но не сметаше на една работа. А таа работа е дека старецот е од челик.

Сето се одвиваше во полза на крадецот, но во еден момент на невнимание „дедото“ го онеспособи, и ја реши ситуацијата. После видеото кое кружеше на друштвените мрежи, на никој нема да му падне на памет да краде од него.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top