Advertisements
Славни

Како ѕвездите од хорор филмовите изгледаат во реалноста

Секој хорор филм има по еден злобен лик кој внесува страв во коските од гледачите. Некои од нив се Фреди Кругер, Џејсон и Мајкл Мајерс.

Девојчето Самара од 2002 стана симбол за страв кога се појави во The Ring, a истиот случај е и со чесната сестра Валак од филмот The Cojuring 2 кој беше објавен минатата година.

Од нивните маски и шминки ни се крева косата на глава, но под сето тоа се кријат сосема обични луѓе кои, нормално, воопшто не се страшни. Во галеријата погледнете како изгледаат нивните филмски трансформации и нивниот обичен секојдневен изглед.

Advertisements
To Top