Видео

Како успеа да го преживее овој пад од деветти кат?

Ракунчето од видеото бил снимено како се пентери по вертикалниот ѕид од една зграда. Неколку граѓани го снимиле инцидентот кој за среќа завршил со среќен крај.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top