Вебкафе

Како се кради по маркетите – обрнете внимание на плавушата со големи гради


Луѓето уште незадржливо посегнуваат по нешто кое не сакаат да го платат по големите супермаркети, иако таквите продавници одамна се обезбедени со безбедносни камери кои гарантирано ќе ве фатат кога ќе се обидете да дрпнете нешто.

А плавушата од крајот на видеото особено е за „почит“, бидејќи знае како да ги употреби своите бујни атрибути за да пикне нешто отфазла во торбата. Но, продавачот не е наивен.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top