Видео

И како да не му се приоди на човек во Шведска после ова импресивно видео

Јадење шумски плодови во природа, спиење под ведрото ѕвездено небо, пливање во бистрите езера, Аурора Бореалис – цела Шведска на дланка на Airbnb преку само едно видео. Вака се промовираат за туристички цели убавините на една земја. Уживајте и импресионирајте се.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top