Advertisements
Видео

Кафеави мечки снимени во Националниот парк „Маврово“

Видео од дивиот свет во Националниот парк Маврово. Снимка од кафеава мечка направена со помош на фотозамки во рамките на проектот за закрепнување на Балканскиот Рис кој се реализира во соработка со Македонското Еколошко Друштво.

Advertisements
To Top