Вебкафе

Ја „задеваше“ змијата и си направи од играчка – плачка (видео)

Повеќето од нас се ежат и при самата помисла на змии, а не пак да си играат со нив, но во некои краишта на светот змиите се нешто повеќе од животно кое асоцира на ужас.

Во таквите земји и стравот од змиите е значително помал, па тамошните жители прават секакви егзибиции со овие суштества. Но, не сите атракции завршуваат среќно и успешно.

Момчето од видеото подолу ја фати змија и одлучи да си поигра со неа. Ја држеше за телото некој половина метар од нејзината глави и и дуваше во уста.

Змијата цело време се обидуваше да го гризне за на крајот и да успее во тоа. По некое време го гризна за глава, и не можеше да ја тргне од косата и главата.

Advertisements
To Top