Видео

Ја пицнал за свој ќеф: Од својот камион направил апартман (видео)


Тамам спремен да киниса по невестата. Нема шанса да не му ја дадат ако се појави со ваков стил.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top