Видео

Истражи го Антарктикот – фантазија од видео

Екипата од видеото се експерти за Антарктикот, спремни да ве поведат низ ледено патување, вие само треба да изберете време и начин. А да, и да си понесете соодветна облека.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top