Актуелно

Историска позадина на противењето на Грција кон името Македонија, македонската нација и јазик

За сите оние кои не се добро потковани со историската позадина на спорот што Грција ни го наметна за нашето име и идентитет, еве цел серијал од четири епизоди, во кој од повеќе страни се разгледува целата проблематика. Бујрум:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top