Видео

„Искрено заблагодарување“ од владите кои го уапсија Асанж

Британската, австралиската, еквадорската и американската влада „ги пренесуваат своите благодарности“ за апсењето на Џулијан Асанж, и „потенцираат како тоа не помага никому освен лично ним“.

Advertisements
To Top