Advertisements
Видео

Индиска учителка по англиски ги учи децата како се изговара DANGEROUS

Сè беше добро додека им го спелуваше буква по буква, ама кога дојде на ред да го каже цел збор како се изговара – некако наеднаш тежок англискиот испадна.

Advertisements
To Top