Ај не заебавај

Играчки кои сигурно не би им ги купиле на вашите деца

А кај Русите и Кинезите тоа е нешто кое, како и многу други бизарни работи, е нормално и вообичаено. Пример, да му купиш на бебето бар со жестоки пијалоци како играчка, или играчка во форма на ебола вирус, или калап кој еурокремот и топеното чоколадо ги стегнува во форма на гомно. Бизаријата со руски потпис подолу, во фото формат.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top