Филм / ТВ

Холивуд водедува нови правила: Без ненајавена голотија и јазик при бакнежите!

Скандалите со холивудскиот продуцент Харви Вајнштајн доведија до измена на правилата за снимање на секс сцените.

Тие сега работат на новите правила за снимање на симулирано секс кои би требало да се расправаат наредната недела. Меѓу правилата би можело да се најди и забраната за размена на плунка при бакнување, како и забрана за користење на јазик. Од правилата може да се отстапува само доколку во договорот е нагласено поинаку.

Исто така во план е да се забрани и голотијата за време на аудициите, освен ако тоа не е најавено претходно. А се предложени и улоги на „режисер на интимност“, кој ќе контролира дали правилата се почитуваат.

via GIPHY

Се повеќе ќе се обрнува вимание на заштитите за гениталиите, а до сега нивната примена не се надгледувала.

 

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top