Актуелно

Груевски зачекан од унгарски новинар – не му одговараше на прашањата (видео)

Бившиот македонски премиер Никола Груевски, кој моментално, како бегалец од правосилната пресуда за казна затвор за набавка на фамозниот Мерцедес живее како политички азилант во Будимпешта, беше зачекан од унгарски новинар кој најкултурно замоли да му постави неколку прашања.

Во негов стил, Груевски еднакво љубезно и со насмевка, одби да одговори на било какво прашање поставено од страна на новинарот.

Advertisements
To Top