Актуелно

Граѓаните се жалаат: Обиени сефови во Шпаркасе банка

sparkase

Неколку граѓани пријавиле во полиција дека од сефови што ги изнајмиле во „Шпаркасе банка“ им биле украдени предмети и пари.

МВР известува дека е спроведена истрага, а исто така е известен и Јавен Обвинител. Истрагата е во тек, а со соопштение до граѓаните наскоро.

Банката соопштува дека превземени се сите мерки за заштита на интересите на клиентите.

„Шпаркасе Банка Македонија продолжува регуларно да ги извршува активностите во доменот на сефовското работење согласно поставените интерни процедури и законските прописи. Банката ги преземa сите мерки за да ги заштити интересите на клиентите и да ги опслужува со висока професионалност “, стои во сопштението на „Шпаркасе банка“.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top