Видео

Градоначалникот на Демир Хисар до вработените: „Заборавате дека ги слушам сите јавувања!“ (видео)

Видеото го објави порталот „Лидер“.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top