Локално

ГРАДОНАЧАЛНИЧКИ ПРЕПИСИ: Како првиот, така вториот (ВИДЕО)

На македонскиот (не) професионализам не му доаѓа крај.

Имено, нова нереална слика за вршителите на јавни функции блесна во јавноста, откако актуелниот градоначалник на општина Охрид, свесно со преписка на говор, буквално во чекор го следи својот претходник, Никола Бакрачески.

Погледнете го видеото во продлжение

Никој од портпаролите нема да биде казнет за серијалот препишани говори

Градоначалникот Јован Стојаноски цела година чита препишани говори од неговиот претходник Никола Бакрачески Никој од портпаролите нема да биде казнет за серијалот препишани говориНема казни за згрижените во ЗЕМЈА ДЕМБЕЛИЈА ( Општина Охрид ) !!!ПОВЕЌЕ НА : http://www.ohrid1.com/vests-satija/69025/nikoj-od-portparolite-nema-da-bide-kaznet-za-serijalot-prepishani-govori

Gepostet von Ohrid 1 am Montag, 15. Oktober 2018

Најпопуларно

To Top