Видео

Грабливка: Девојката ѝ даваше храна, но враната беше дојдена по нешто друго


Кога враната ќе намисли да земе нешто, верувајте дека ќе биде упорна додека не го добие тоа. Службениците од канцеларија во Русија тоа го научија во пракса. Еве го видео доказот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top