Видео

Глејдате ЕКСПЛОЗИВ – порачува Амди Бајрам (видео)

Се правда дека „зубите му се ретки“ и затоа тешко го изговарал „Ексклузив“. Инаку, да, типов е без престан пратеник во Собрание од 1994 година.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top