Видео

Генијалци: Погодете како заврши овој „експериментален потфат“

Сè одеше добро, според планот, до последен момент. Ама, до последен момент не си на чисто. Завршено е кога „пратката“ ќе стгине на посакуваното место.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top