Видео

Ја прашаа „што се венерични заболувања“ – го даде одговорот на векот!

Сериозно – што сакаше да каже со муабетот за месеците, кислородот и „она што го има во книгата“. Оловото, де. За маснотиите, црниот дроб, дишењето. Лудило!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top