Галерии

ГАЛЕРИЈА: Споредба на изумрени животни, со животни кои постојат денес!

Веќе знаеме дека голем број животински видови еволуирале во текот на нивното постоење, а како изгледаат денес, во споредба со нивните мртви предци, погледнете во примерот подолу:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top