Славни

Фустанот од Нивес Целзиус „пркоси на законите на статиката“

Романтичниот и елегантен, а сепак провокативен и заводлив фустан кој го носеше Нивес Целзиус на Story Hall, треба да го анализира некој што одлично се разбира од статика, за да каже како е можно да не падне и да го открие нејзиното бујно и раскошно деколте.

Нивес со своите раскошно бујни гради се обиде да носи некој вид на латино фустан, кој веројатно идеално би стоел на некоја не толку надарена жена, но и во нејзиниот случај нема апсолутно никаква причина за негативни коментари и критики (со какви ја оценија некои модни критичари).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cataleya by Martina Ješe (@cataleyabymartinajese) on

Бојата одговара на нејзиниот тен, па дури и полуромантичната фризура делува сосема во ред во склад со целокупниот изглед. Сепак, да бидеме реални, погледите запираат на едно место и се прикотвуваат таму без компромис.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Advertisements
To Top