Актуелно

ФОТО: Кичево, во Македонија е или не?

На фејсбук страната на Кичево.мк беа објавени слики од хоризонталната сигнализација пред училиште во градот. На асфалтот е напишан зборот училиште на албански и на англиски јазик. Македонскиот го нема ни за лек. Македонија 2018 година!


Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top