Advertisements
Вебкафе

Февруарското лице на Охрид во 90 секунди – одлично видео на 2S Studio

Со „фиксна“ позиција од плажата Куба Либре, Стојан Стојановски од 2S Studio направи пресек во траење од 90 секунди на „сите лица“ на Охрид во февруари. Наредно очекуваме ваква компилација од цела зимска сезона.

Advertisements
To Top